MENU 29.-30.5. 2010
1. TRADIČNÍ RYBÍ ZABÍJAČKA Březová 29. – 30.5.2010 |
Účastníci zájezdu:
Houdkovi 3x
Pohankovi 3x
Rosůlkovi 2x
Slepičkovi 4x
Veličtí 4x
Menu:
SOBOTA
Welcome Brunch Sushi & Sashimi
Denní průběžné degustace z grilu Krevety podle Barunky
Plody moře (bude li zájem)
Výběr z ryb, které seženeme:
okoun, pražma, pstruh (siven), tuňák, kapr, makrela, sardele…
Přílohy: bílé pečivo, chleba, brambůrky sypané petrželkou, smažené nebo
pečené ančovičky (grundle), grilovaná a blanšírovaná zelenina
Večer Humr vařený
Rybí polévka Bouillabaisse / Halaszlé
NEDĚLE
Ráno Kaviárová vejce „Buckwheat“ s opečenými tousty
a případné resty
Komentáře
Přehled komentářů
... jen trošku na ochutnání, třeba v sobotu večer ?
co budeme ptřebovati za suroviny:
(Milan , 6. 5. 2010 21:11)
rýže
řasa
sojová omáčka
rýžový ocet
wasabi
zázvor nakládaný
ředkev nakládaná
okurka nakládaná
cukr
sůl
paprika
losos
tuňák
sezamový olej
okurka
sambal
česnek
čínské zelí
krevety
plody moře
humr živý
okoun nilský
pražma
tuňák
kapr
makrela
pstruh
sardele chlazené
ančovičky
ančovičky, filety v nýlevu
brambor
chléb
salát
paprika
rajčata
sekaná rajčata v pixle 2x
petrželka
okurka
cibule
mrkev
celer
celer řapík
petržel
olej fritovací
olej olivový
majonéza
vejce
kaviár
máslo
voda
pivo
víno
fernet
grilovací uhlí
papírové utěrky
jar
toaletní papír
červená paprika
pepř celý
bobkový list
tymián snítka
rozmarýn větvičky
pórek
rajčata
zelené fazolky
smetana
mléko
čaj
káva
zapoměli jsme na tataráček z lososa ...
(Milan, 7. 5. 2010 14:56)